Ana içeriğe geç

Ekip Üyeleri Nasıl Silinir?

29 Haziran 2023 tarihinde doğrulandı - Son düzenleme: 29 Haziran 2023

Ekipler ve Kişiler özelliğiyle sınırsız kullanıcı ve iki faktörlü kimlik doğrulama desteği üzerinden güvenle iş birliği yapın; tüm projelerinizi tek faturada yönetin.

Bu kılavuz, Ekipler ve Kişiler bölümünden bir üyenin kaldırılmasını açıklar. Tüm ekibin kapatılmasını veya ekip kaynaklarının silinmesini kapsamaz.

Ekip üyesi silmek için kontrol panelinden Teams & Contacts (Ekipler ve Kişiler) sayfasına gidin.

Ekip sayfası mevcut üyeleri listeler:

Mevcut ekip üyeleri

Tabloda tüm ekip üyelerinin adı ve soyadı, e-posta adresi, üyelik durumu ve son giriş tarihi yer alır.

Ekip Üyesi Silme​

Silmek istediğiniz ekip üyesinin yanındaki Actions (İşlemler) düğmesine basın.

İşlemler menüsünden ekip üyesini kaldırma

Tarayıcı uyarısını onayladıktan sonra ekip üyesi silinir.

Kaldırılan üye Billing Contact (Faturalama Kişisi) olarak seçiliyse Teams & Contacts (Ekipler ve Kişiler) sayfasındaki faturalama kişisi seçimini kontrol edin ve fatura bilgilerini alması gereken kişiyi seçin.