Hesapları Devre Dışı Bırakma ve Hesap Verilerini Silme
22 Mayıs 2023 tarihinde doğrulandı - Son düzenleme: 22 Mayıs 2023
Bir hesabı devre dışı bırakmak faturalamayı durdurur ve yeni kaynak oluşturulmasını engeller. Devre dışı bırakma işleminden sonra erişimi geri kazanmanız gerekirse hesabın kurtarılmasının hâlâ mümkün olup olmadığını doğrulamak için destek ekibiyle iletişime geçin.
Ön Koşullar
Hesabınızı devre dışı bırakmadan önce ekip üyeliklerinizi kaldırmanız gerekir:
- Bir ekibin tek üyesiyseniz, hesabınızı sildiğinizde ekip de silinir.
- Sizin dışınızda en az bir Sahip bulunan bir ekibin üyesiyseniz, hesabınızı sildiğinizde ekipten otomatik olarak çıkarılırsınız.
Bir ekibi silerken ekipteki tüm kaynakların kaldırılması gerekir. Ekibin son bakiyesi, ekibe bağlı ödeme yönteminden tahsil edilir.
Hesap devre dışı bırakma işlemi, hesabınızı kapatmadan önce tamamlamanız gereken adımları gösterir.
Hesabı Devre Dışı Bırakma
Hesabınızı Hesap Ayarları sayfasından devre dışı bırakabilirsiniz. Account Settings (Hesap Ayarları) sayfasına erişmek için kontrol panelinin sağ üst köşesindeki profil simgesine tıklayın. Açılan menüde Account Settings seçeneğini seçin.

Deactivate Account (Hesabı Devre Dışı Bırak) seçeneğine tıklayın.
Ekibin tek sahibiyseniz ve hesabınızda ödenmemiş bakiye varsa Before You Deactivate (Devre Dışı Bırakmadan Önce) sayfası açılır. Hesabınızı devre dışı bırakmadan önce bakiyeyi kapatmanız gerekir.

Sorunları giderdikçe ilerlemenizi görmek için Refresh page (Sayfayı Yenile) seçeneğini kullanabilirsiniz.
Hesabınız devre dışı bırakılmaya hazır olduğunda Deactivate Account (Hesabı Devre Dışı Bırak) düğmesi görünür.

Hesabınızı devre dışı bırakın. Verilerin silinmesi gizlilik politikasına tabidir. Hizmet, mevzuat veya sözleşme yükümlülükleri nedeniyle bazı kayıtların saklanması gerekebilir. Veri silme talebinde bulunmak veya devre dışı bırakılan bir hesabın kurtarılıp kurtarılamayacağını öğrenmek için destek ekibiyle iletişime geçin.